Vår lidenskap, la dolce vita !

Delikatesser fra Italia, Spania og Frankrike

Delikatessebutikk i Molde

Matgalleriet er en delikatessebutikk som spesialiserer seg innen velsmakende og rene matvarer fra utvalgte produsenter. Vi legger stor vekt på personlig kundeopplevelse og ønsker å invitere våre kunder til en unik matopplevelse. Varene våre kommer primært fra Italia, Spania og Frankrike.

Lidenskap

Gode rene råvarer, god mat, godt selskap, god vin, god musikk og god kunst! Dette brenner det islandske ekteparet Guðbjorg og Egill for. Skikkelig livsstils-kunstnere og matelskere.

Erfaringer

Stor erfaring i matbransjen, de har tross alt jobbet i over 40 år selfstandige med ulike restauranter, hotelldrift, butikker, og annet relatert mat og tourisme – Egill som kokk og Gudbjorg som styrer.
Etter 10 år hvor de drev et stort ferie/konferanse anlegg, butikk og galleri i Hordaland ønsket de seg nye ting og forandringer i sitt liv.

Italia drømmen

De elsker Italia og har vært der mye og hadde kjærtegnet tanken om å flytte dit. Da de var klare for flytting kom pandemien … da måtte de sette Italia drømmen på hold.
Nå ble valget mellom Oslo eller Molde siden de har barn begge steder.
Molde ble valgt som det nye stedet for deres nye eventyr.  De synes Molde være en herlig liten by som har alt man trenger med sine utrolige 222 fjelltopper – Rett og slett en fryd for øyet!
Molde manglet en lekker delikatessebutikk syntes de med flotte utvalgte rene produkter fra matmekka Italia, Spania og Frankrike.

Nytt eventyr i Molde.

Så der valgte de å starte opp et nytt mateventyr.  Matgalleriet delikatesse ble åpnet i Romsdalsgata 1. november 2021. Som genuine matelskere har de plukket ut de matproduktene de tror og håper vil falle best i smak hos folk i Molde og omegn.  

Hvis du leter etter catering til et privat eller offentlige arrangementer, eller ønsker å prøve ut en spennende lunsj leverandør på jobben har du kommet til rett sted!  Vi skreddersyr menyer og tilbereder alt du måtte ønske av mat for ditt arrangement.

Hos Matgalleriet delikatesse setter de sin erfaring og kjærlighet i matlagning og fokuserer på smak, kvalitet og  god kundeopplevelse.  De gir deg smaksprøver og kommer med gode råd, og de har alltid kaffe på kannen! Kom innom butikken eller kontakt oss her.

Vår catering-meny har mye kjærlighet og gode smaker

For mer informasjon og bestilling av mat
ring 481 19 941 eller send oss en epost på post@matgalleriet.no